Контроль та аналіз товарних операцій підприємств торгівлі - Дищук, Михайло Троянович (Ірпінь, 2026)
У рамках даної дипломної роботи був проведений комплексний аналіз ідентифікації проблем, обґрунтуванні організаційних, методичних, практичних рекомендацій та пропозицій із удосконалення контролю та аналізу торгівельних операцій на підприємствах роздрібної торгівлі, використання яких сприятиме підвищенню ефективності розвитку торгівельної галузі та забезпеченню досягнення ними достатнього рівня прибутковості і рентабельності їх діяльності

As part of this thesis, a comprehensive analysis of problem identification, substantiation of organizational, methodological, practical recommendations and proposals for improving control and analysis of trade operations at retail enterprises was conducted, the use of which will contribute to increasing the efficiency of the development of the trade industry and ensuring that they achieve a sufficient level of profitability and profitability of their activities
Keywords: роздрібна торгівля; товарні операції; товарні запаси; інвентаризація; внутрішній контроль; служба внутрішнього аудиту; SWOT-аналіз; PEST-аналіз; retail business; commodity operations; commodity supplies; taking of inventory; internal control; service of internal audit; SWOT- analysis; PEST- analysis