Теорія бухгалтерського обліку як наука - Білуха, Микола Тимофійович; Микитенко, Тетяна Владиславівна (КНЕУ, 2012)
У тезі розглядається, теорія бухгалтерського обліку як науки.

The theory of accounting as a science is considered in the thesis.
Keywords: теорія бухгалтерського обліку; бухгалтерський облік; ринкова економіка; облік підприємницької діяльності; accounting theory; accounting; market economy; business accounting