Культурологічний підхід як ціннісно-мотиваційна основа професійної діяльності (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 86605) - Зайцева, Інна Веніамінівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
У статті описується суть, принципи, основні підходи до реалізації культурологічного підходу у професійній діяльності особи. Висвітлюється ціннісно- мотиваційний аспект підготовки студентів до культуротворчої діяльності.

The article describes the essence, principles, basic approaches to implementing cultural approach in the professional activity of the person. Reveals the value-motivational aspect of culture-training students to work.
Keywords: культурологічний підхід; культура; культурологічна компетентність; структура; концепція культурології; cultural approach; culture; cultural competence; structure; concept of cultural studies