Інструкція з реєстрації профіля автора в інституційному репозитарії Державного податкового університету (iRDPU) та його інтеграція з особистим ідентифікатором дослідника ORCID - Наукова бібілотека ДПУ (Наукова бібліотека ДПУ, 2025)
Дана інструкція призначена для науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти Державного податкового університету й містить покроковий алгоритм створення профілю автора в інституційному репозитарії (iRDPU). Особливу увагу приділено процесу інтеграції репозитарного профілю з міжнародним ідентифікатором дослідника ORCID з метою підвищення прозорості, доступності та ідентифікації наукових результатів.

This instruction is intended for scientific and pedagogical staff and higher education seekers of the State Tax University and contains a step-by-step algorithm for creating an author profile in the institutional repository (iRDPU). Special attention is given to the process of integrating the repository profile with the international researcher identifier ORCID in order to enhance the transparency, accessibility, and identification of scientific results.
Keywords: Інституційний репозитарій; ORCID; дослідник; профіль автора; Державний податковий університет; Наукова бібліотека; Institutional repository; ORCID; researcher; author profile; State Tax University; Scientific Library