О некоторых вопросах теории обобщенно разрешимых групп (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 83412) - Семко, Микола Миколайович; Ярова, Оксана Анатоліївна; Скасків, Лілія Василівна; Бащук, Олена Юріївна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
У статті досліджено деякі питання теорії узагальнено вирішуваних груп.

The article explores some issues in the theory of generalized solvable groups.
Keywords: групи; узагальнені групи; groups; generalized groups