Ірпінський юридичний часопис - Університет державної фіскальної служби України; State Fiscal Service University of Ukraine (Ірпінь, 2021)
У виданні вміщені наукові статті, присвячені актуальним проблемам юридичної науки та практики. Науковий журнал започатковано з метою опублікування результатів наукових досліджень проблем правової науки, теоретико-прикладних проблем правового забезпечення фіскальної політики держави, удосконалення законодавства та правозастосування. Для науковців, викладачів, аспірантів, студентів та всіх, хто цікавиться проблемами теорії права та правозастосування. The publication contains scientific articles on topical issues of legal science and practice. The scientific journal was founded with the aim of publishing the results of scientific research on legal science, theoretical and applied problems of legal support of the state fiscal policy, improvement of legislation and law enforcement. For scientists, teachers, graduate students, students and anyone interested in the problems of legal theory and law enforcement.
Irpin Legal Journal
Keywords: юридичний журнал, фіскальна політика, удосконалення законодавства держави, правове забезпечення.; legal journal, fiscal policy, improvement of state legislation, legal support.