Застосування штучних нейронних мереж для розв'язання прикладних задач - Дзяма, Євгеній Олександрович (Ірпінь, 2025)
Класифікація задач та моделі Data Mining. Детальний розгляд нейронної мережі як спосіб видобутку знань. Робота з нейронами. Приклади розв’язання задач, використовуючи нейронну мережу. Тренування простої нейронної мережі використовуючи бібліотеки Keras. Створення нейронних мереж та блоків. Алгоритми навчання та тестування нейронної мережі YOLOv3

Classification of tasks and Data Mining models. Detailed consideration of the neural network as a method of extracting knowledge. Work with neurons. Examples of solving problems using a neural network. Training a simple neural network using Keras libraries. Creation of neural networks and blocks. Algorithms for learning and testing the YOLOv3 neural network
Keywords: штучна нейронна мережа; робота з нейронами; Data Mining; YOLOv3; artificial neural network; work with neurons; Data Mining; YOLOv3