English for spesific purposes: theoratical and practical aspect - Pernarivska, Tetiana Petrivna; Пернарівська, Тетяна Петрівна (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету, 2018)
The article describes the main approaches to the definition and purpose of teaching English for Specific purposes by students of economic specialties. Different forms of work are described at different stages of studying English. The problems are highlighted and the factors that determine the peculiarities of teaching and studying by the students of professionally oriented vocabulary and features of its translation are determined.

У статті висвітлено основні підходи до визначення та мети навчання англійської мови для спеціальних цілей студентів економічних спеціальностей. Описані різні форми роботи на різних стадіях вивчення англійської мови. Виділено проблеми та визначено фактори, які зумовлюють особливості навчання і вивчення студентами професійно-орієнтованої лексики й особливостей її перекладу.
Англійська мова для специфічних цілей: теоретичний та практичний аспект
Keywords: English for special purposes (ESP); language training; terminology translation; content of teaching methodology; foreign language competences; professional communication; Англійська мова для спеціальних цілей (ESP); мова навчання; переклад термінології; зміст методики викладання; іноземні мови; професійне спілкування