Формування національних антикорупційних та антилегалізаційних стандартів: досвід Великої Британії для України - Тильчик, Ольга Віталіївна; Шпак, Наталія Анатоліївна (Університет державної фіскальної служби України, 2018)
У статті розглянуто актуальне питання щодо напрямів удосконалення положень загальнодержавної антикорупційної стратегії, а саме в частині гармонізації антикорупційних та анти легалізаційних заходів у системі запобігання та протидії корупції на прикладі позитивного досвіду Великої Британії.

The urgent issue on the directions of improvement of the provisions of the national anti-corruption strategy, namely, in the part of harmonization of anti-corruption and anti-legalization measures in the system of prevention and counteraction of corruption on the example of Great Britain’s positive experience, is considered.
Keywords: антикорупційна стратегія; запобігання корупції; антикорупційні та антилегалізаційні заходи; система запобігання та протидії корупції; anticorruption strategy; prevention of corruption; anti-corruption and anti-legalization measures; corruption prevention and counteraction system