Податкові надходження у доходах Державного бюджету України - Клим, Марія Романівна; Klym, Mariya Romanivna (Ірпінь, 2023)
На основі проведеного аналізу і оцінки податкових надходжень запропоновано ряд заходів, спрямованих на підвищення рівня усієї податкової системи України Дані рекомендації будуть сприяти модернізації податкової системи України.

Based on the analysis and assessment of tax revenues, a number of measures aimed at improving the level of the entire tax system of Ukraine are proposed These recommendations will contribute to the modernization of the tax system of Ukraine.
Tax revenues in the revenues of the State Budget of Ukraine
Keywords: державний бюджет; податки; податковий борг; податкові надходження; доходи; неподаткові надходження; state budget; taxes; tax debt; tax revenues; incomes; non-tax revenues