Безпека банківської системи як складова фінансової безпеки держави - Димчуков, Віталій Миколайович; Бойко-Слобожан, Олена Олександрівна; Олена Бойко-Слобожан (Державний податковий університет, 2023)
Розглянуто питання безпеки банківської системи, яке є особливо актуальним під час існування в державі кризових явищ. На фоні зовнішньої збройної агресії проти нашої держави, безумовно, актуалізується й питання правового регулювання, яке дозволить забезпечити стабільне функціонування банківської системи та запобігти явищам, які можуть підривати її безпеку.

The issue of security of the banking system, which is especially relevant during the existence of crisis phenomena in the state, is considered. Against the background of external armed aggression against our state, of course, the issue of legal regulation is also relevant, which will ensure the stable functioning of the banking system and prevent phenomena that can undermine its security.
Keywords: банківська система; безпека банківської системи; фінансова безпека; banking system; banking system security; financial security