Боргові ринки в умовах нециклічних викликів - Корнєєв, Володимир Вікторович; Вергелюк, Юлія Юріївна; Ганцяк, Михайло Олегович (ВУЗФ «Св. Григорий Богослов», 2020)
Актуалізовано вивчення нециклічних кризових явищ та їх вплив на боргові ринки.

The study of non-cyclical crisis phenomena and their impact on debt markets has been updated.
Keywords: боргові цінні папери; ринок цінних паперів; державний борг; боргові ринки; debt securities; market produced securities; public debt; debt markets