Особливості фіксування кримінального провадження в умовах воєнного стану - Чигрина, Галина Леонідівна (Державний податковий університет, 2023)
Аналіз практики збирання доказів під час здійснення досудового розслідування кримінальних правопорушень в умовах воєнного стану та спілкування з працівниками слідчих підрозділів актуалізує питання щодо особливостей фіксування кримінального провадження в умовах воєнного стану.

The analysis of the practice of collecting evidence during the pre-trial investigation of criminal offenses under martial law and communication with employees of investigative units raises the issue of the peculiarities of recording criminal proceedings under martial law.
Keywords: кримінальне впровадження; воєнний стан; criminalization; martial law