Збірник наукових праць Національного університету державної податкової служби України - Національний університет державної податкової служби України (Національний університет державної податкової служби України, 2015)
У журналі висвітлюються актуальні питання економічної теорії та історії економічної думки, світового господарства та міжнародних економічних відносин, економіки та управління підприємствами, інноваційної та інвестиційної діяльності, бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту, фінансів та податкової політики, математичних методів та інформаційних технологій в економіці, сучасного менеджменту та інших галузей економічної науки. Висвітлюються актуальні питання теорії та історії держави і права, державного управління, адміністративного, конституційного, міжнародного, цивільного і підприємницького, аграрного та екологічного права, кримінології, кримінального, кримінально-процесуального права та інших галузей права.

The journal covers topical issues of economic theory and history of economic thought, world economy and international economic relations, economics and business management, innovation and investment, accounting, analysis and audit, finance and tax policy, mathematical methods and information technology in economics, modern management and other branches of economic science. The journal covers topical issues of theory and history of state and law, public administration, administrative, constitutional, international, civil and business, agrarian and environmental law, criminology, criminal law, criminal procedure law and other branches of law.
Keywords: історія економічної думки, інвестиційна діяльність, інформаційні технології, аудит, фінанси, теорія та історія держави і права різні галузі права.; history of economic thought, investment activity, information technology, auditing, finance, theory and history of the state and law, various branches of law.