Вплив податкової політики на фінансову безпеку держави - Адаменко, Олександр Сергійович (Ірпінь, 2025)
У роботі проведено аналіз теоретичних засад податкової політики, оцінку ефективності існуючої податкової системи, проведено дослідження міжнародного досвіду та розроблено пропозиції щодо її реформування.

The paper analyzes the theoretical foundations of tax policy, assesses the effectiveness of the existing tax system, studies international experience and develops proposals for its reform.
Keywords: податкова політика; фінансова безпека; національна безпека; податкова система; tax policy; financial security; national security; tax system