Особливості податкового контролю великих платників податків - Зурочкіна, (Швець) Анастасія Ігорівна; Zurochkina, (Shvetsʹ) Anastasiya Ihorivna (Ірпінь, 2023)
У дипломній роботі - на основі дослідження особливостей здійснення податкового контролю великих платників податків розроблено практичні рекомендації щодо вдосконалення механізму його проведення. Практична значущість роботи полягає в можливості застосування органами податкового контролю наведених рекомендацій в процесі перевірки великих платників податків.

In the thesis, based on the study of the peculiarities of tax control of large taxpayers, practical recommendations for improving the mechanism of its implementation were developed. The practical significance of the work lies in the possibility of applying the given recommendations by tax control bodies in the process of checking large taxpayers.
Features of tax control of large taxpayers
Keywords: податковий контроль; великі платники податків; внутрішній контроль; tax control; large taxpayers; internal control