Взаємодія органів державного управління та місцевого самоврядування з громадськістю - Олексієнко, Анастасія Олександрівна (Ірпінь, 2025)
Суттю роботи є теоретичне обґрунтування сутності та змісту державної політики інвестиційного розвитку, аналіз механізмів її реалізації в Україні у 2019–2023 роках та розробка рекомендацій щодо підвищення ефективності цієї політики. У роботі досліджено сутність, цілі та завдання державної політики інвестиційного розвитку; здійснено аналітичну оцінку сучасного стану інвестиційної діяльності в Україні; визначено проблеми реалізації державної політики інвестиційного розвитку в Україні та розроблено рекомендації щодо вдосконалення державної політики інвестиційного розвитку в умовах післявоєнного періоду.

The essence of the work is the theoretical substantiation of the essence and content of the state investment development policy, the analysis of the mechanisms of its implementation in Ukraine in 2019–2023 and the development of recommendations for improving the effectiveness of this policy. The work examines the essence, goals and objectives of the state investment development policy; carries out an analytical assessment of the current state of investment activity in Ukraine; identifies problems in the implementation of the state investment development policy in Ukraine and develops recommendations for improving the state investment development policy in the post-war period.
Interaction of public administration bodies and local self-government with the public
Keywords: державна політика; інвестиції; органи; публічна влада; політика; громадськість; іtate policy; investments; authorities; public power; policy; public