Тактика протидії збройному нападу працівників правоохоронних органів - Університет державної фіскальної служби України; Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції; Кафедра Спеціальних дисциплін та організації професійної підготовки; University of the State Fiscal Service of Ukraine; Faculty of training, retraining and advanced training of tax police officers; Department of Special Disciplines and Organization of Professional Training (Ірпінь, 2019)
Опубліковано тези доповідей наукових і науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Університету державної фіскальної служби України з питань: нормативно-правового забезпечення організації служби в правоохоронних органах; рівня професійної підготовки як одного із критеріїв заняття вакантної посади; конкурсу як способу визначення кандидата на посаду.

Theses of reports of scientific and scientific-pedagogical workers and applicants for higher education of the faculty of training, retraining and advanced training of employees of the tax police of the State Fiscal Service of Ukraine on the issues of: regulatory support of organization of service in law enforcement bodies have been published; the level of vocational training as one of the criteria for occupying a vacant position; competition as a way of determining a candidate for the position.
Tactics of Armed Offense of Law Enforcement Officers
Keywords: протидія; збройний напад; працівники правоохоронних органів; counteraction; armed attack; law enforcement