Митний контроль та митне оформлення харчової продукції - Лященко, Олександр Валентинович; Liashchenko, Oleksandr Valentynovych (Ірпінь, 2024)
На основі узагальнення досліджені процеси митного контролю та митного оформлення харчових продуктів, що буде здійснюватись шляхом детального аналізу діючого митного законодавства та відповідних нормативних актів та постанов

Based on the generalization, the processes of customs control and customs clearance of food products were investigated, which will be carried out through a detailed analysis of the current customs legislation and relevant normative acts and resolutions
Customs control and customs clearance of food products
Keywords: харчові продукти; митний контроль; митне оформлення; food products; customs control; customs clearance