Обліково-аналітичне забезпечення управління грошовими коштами суб'єкта господарювання - Пархомов, Тарас Миколайович (Ірпінь, 2026)
У випускній кваліфікаційній роботі досліджено теоретико-методичні засади та практичні аспекти формування обліково-аналітичного забезпечення управління грошовими коштами суб'єкта господарювання в умовах зростання фінансових ризиків і динамічних змін економічного середовища..

The graduation qualification thesis examines the theoretical and methodological foundations and practical aspects of forming accounting and analytical support for managing the cash funds of a business entity in the context of increasing financial risks and dynamic changes in the economic environment..
Keywords: грошові кошти; обліково-аналітичне забезпечення; управління грошовими потоками; фінансова стійкість; бухгалтерський облік; фінансово-економічний аналіз; cash funds; accounting and analytical support; cash flow management; financial stability; accounting; financial and economic analysis