Розвиток підприємницької діяльності у сфері рециклінгу твердих побутових відходів - Самойлов, Олександр Олександрович; Самойлова, Ірина Іванівна (Київ, 2020)
Аналіз сучасного стану рециклінгу в України дозволяє виділити основні проблеми його розвитку, а саме: неефективна система управління сферою рециклінгу в регіонах; недосконала інфраструктура сфери поводження з відходами; відсутність активної державної підтримки рециклінгу; неефективна нормативно-правова база; низький рівень міжрегіональної взаємодії тощо.

Analysis of the current state of recycling in Ukraine allows us to identify the main problems of its development, namely: inefficient management system of recycling in the regions.
Keywords: управління; тверді побутові відходи; рециклінг; розвиток; management; solid waste; recycling; development