Оцінка системи управління структурним підрозділом митного органу - Лисих, Анжела Ігорівна (Ірпінь, 2025)
У роботі проаналізовано оцінку організаційно-функціональних засад діяльності Одеської митниці Держмитної служби України з подальшим формуванням пропозицій щодо підвищення її ефективності в сучасних умовах

The work analyzes the assessment of the organizational and functional principles of the activities of the Odessa Customs of the State Customs Service of Ukraine with the subsequent formation of proposals for increasing its efficiency in modern conditions.
Keywords: Одеська митниця; митна система; митне адміністрування; митний контроль; митна реформа; електронне декларування; зовнішньоекономічна діяльність; антикорупційні заходи; митне законодавство; організаційна структура; Odesa customs; customs system; customs administration; customs control; customs reform; electronic declaration; foreign economic activity; anticorruption measures; customs legislation; organizational structure