Облік, аналіз і контроль поточної дебіторської заборгованості підприємств торгівлі - Кривов‘язюк, Владислав Юрійович; Kryvov‘yazyuk, Vladyslav Yuriyovych (Ірпінь, 2023)
Магістерське дослідження розглядає динаміку розкриття теоретичних аспектів та організації, методики обліку, аналізу і контролю поточної дебіторської заборгованості підприємства торгівлі, а також пропозиції щодо їх вдосконалення, та розробку практичних методів з даного питання на АТ «Фармак». За результатами дослідження сформульовані висновки та напрями удосконалення обліку, аналізу і контролю поточної дебіторської заборгованості АТ «Фармак».

The master's study examines the dynamics of the disclosure of theoretical aspects and organization, methods of accounting, analysis and control of the current receivables of the trade enterprise, as well as proposals for their improvement, and the development of practical methods on this issue at Farmak JSC. Based on the results of the study, conclusions and directions for improving accounting, analysis and control of current receivables of Farmak JSC were formulated.
Accounting, analysis and control of current receivables of a trade enterprise
Keywords: аудит; аналіз; бухгалтерський облік; дебіторська заборгованість; АТ «Фармак»; контроль; SWOT-аналіз; audit; analysis; accounting; accounts receivable; JSC "Farmak"; control; SWOT analysis