Підвищення ефективності податкового контролю - Микитенко, Тетяна Владиславівна (КНЕУ, 2006)
Розглянуто підвищення ефективності податкового контролю. Правильно організований контроль сприяє підвищенню ефективності управління фінансовою діяльністю підприємств, дотриманню податкової дисципліни, пов’язаною зі своєчасною сплатою податків, що особливо важливо в ринкових умовах господарювання.

The article considers improving the efficiency of tax control. Properly organized control contributes to the efficiency of managing the financial activities of enterprises, compliance with tax discipline related to the timely payment of taxes, which is especially important in a market economy.
Keywords: податковий контроль; податкове законодавство; фінансова діяльність; податковий облік; tax control; tax legislation; financial activities; tax accounting