Письмові процесуальні документи, які фіксують початок досудового слідства, та їх значення у кримінальному провадженні - Чигрина, Галина Леонідівна (Національний університет державної податкової служби України, 2015)
Метою нашого дослідження є удосконалення досудового розслідування шляхом проведення аналізу змісту та форми письмових процесуальних документів, які фіксують початок досудового слідства, та їх значення у кримінальному провадженні. За результатами проведеного дослідження, пропонуємо найбільш оптимальні, з точки зору процесуальної економії та доцільності, письмові процесуальні документи, які фіксують початок досудового розслідування злочинів.

The aim ofourstudy is to improvepre-trial investigation by carrying out the analysis ofthe content andform ofwrittenprocedural documents,fixing the beginning ofapretrial investigation and their importance in criminal proceedings. According to the results ofthe study we offer the most optimal writtenprocedural documents, which record the beginning ofpre-trial investigation ofcrimesfrom the point ofview ofprocedural economy and expediency.
Keywords: процесуальні документи; початок досудового розслідування; кримінальне провадження; procedural documents; initiation of pre-trial investigation; criminal proceedings