Облік, аудит і державний фінансовий контроль: інформаційний та аналітичний аспекти - Державний податковий університет; Кафедра обліку та аудиту (Державний податковий університет, 2026)
У збірнику матеріалів Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Облік, аудит і державний фінансовий контроль: інформаційний та аналітичний аспекти» висвітлено теоретичні та методологічні засади розвитку бухгалтерського обліку в сучасних умовах, обліково-аналітичне забезпечення управління фінансово-господарською діяльністю суб’єктів господарювання, сучасні тенденції та проблеми розвитку аудиту в умовах трансформації економіки, організаційні засади, методику й напрями вдосконалення державного фінансового контролю, а також питання цифровізації обліку, аудиту та фінансового контролю в умовах розвитку інформаційних технологій.
Keywords: облік; аудит; державний фінансовий контроль; інформаційне забезпечення; аналітичне забезпечення; фінансовий аналіз; цифровізація обліку; accounting; auditing; state financial control; information support; analytical support; financial analysis; accounting digitalization