Методика вивчення методів геометричних перетворень, векторного методу та методу координат як методів доведення - Скасків, Лілія Василівна (Scientific Results, 2023)
У статті розглядаються особливості методики застосування методів геометричних перетворень для розв’язування задач на доведення у шкільному курсі математики, також розглядаються особливості методики вивчення векторного методу та методу координат у шкільному курсі математики.

The article examines the peculiarities of the method of applying geometric transformation methods for solving proof problems in the school mathematics course, as well as the peculiarities of the technique of studying the vector method and the method of coordinates in the school mathematics course.
Keywords: метод геометричних перетворень; гомотетія; симетрія; векторний метод; метод координат; задачі на доведення; method of geometric transformations; homothety; symmetry; vector method; coordinate method; proof problems