Копінг-поведінка: стратегії та засоби реалізації - Ткачук, Таїсія Анатоліївна (Національний університет державної податкової служби України, 2011)
У монографії розглянуто новітні тенденції наукових досліджень у галузі стресу та методів його подолання (копінгу), запропоновано соціально-психологічну програму формування і розвитку ефективної копінг-поведінки та підвищення стресостійкості особистості.
Keywords: копінг-поведінка; стрес; стресостійкість; ефективна копінг-поведінка; особистість