Рецензія на монографію С. В. Кудіна на тему: «Порівняльна історія права: вітчизняна традиція концептуалізації» - Лощихін, Олександр Миколайович (My University, 2019)
У рецензії здійснено аналіз монографії С. В. Кудіна «Порівняльна історія права: вітчизняна традиція концептуалізації», присвяченої осмисленню історико-правових підходів у контексті української правничої думки. Особливу увагу приділено авторській методології, логіці викладу матеріалу та вкладу в розвиток національної правової історіографії. Відзначено наукову новизну дослідження, його значення для формування компаративістського підходу до вивчення права та актуальність для науковців, викладачів і студентів юридичних факультетів.

The review analyzes the monograph by S. V. Kudin “Comparative History of Law: The National Tradition of Conceptualization”, dedicated to the understanding of historical and legal approaches in the context of Ukrainian legal thought. Particular attention is paid to the author’s methodology, the logic of the presentation of the material and the contribution to the development of national legal historiography. The scientific novelty of the study, its significance for the formation of a comparative approach to the study of law and its relevance for scientists, teachers and students of law faculties are noted.
Keywords: порівняльна історія права; правова традиція; концептуалізація; С. В. Кудін; юридична компаративістика; історіографія права; українське правознавство; монографія; рецензія; comparative history of law; legal tradition; conceptualization; S. V. Kudin; comparative law; historiography of law; Ukrainian jurisprudence; monograph; review