Розвиток спритності та координаційних здібностей дітей 6-7 років засобами футболу - Прудиус, Сергій Вікторович (Ірпінь, 2026)
У даній дипломній роботі розглядаються питання теоретичний аналіз та узагальнено підходи щодо використання методу м’язово-рухової синхронізації, з системи Кінезіопластика, у спортивній підготовці юних футболістів (6-7 рокі) направленої на розвиток спритності та координаційних здібностей

This thesis examines the issues of theoretical analysis and generalizes approaches to using the method of muscular-motor synchronization, from the Genioplasty system, in the sports training of young football players (6-7 years old) aimed at developing agility and coordination abilities
Keywords: футбол; розвиток; спритність; координованість тренування; football; development; agility; coordination training