Особливості економічної сутності, класифікації та методів обліку витрат на виробництво на підприємствах молокопереробної галузі - Остапенко, Яна Олександрівна (Міленіум, 2021)
Визначено економічну сутність, розкрито класифікацію та методи обліку витрат на виробництво молокопереробної галузі.

The economic essence is defined, the classification and methods of accounting for production costs of the dairy processing industry are disclosed.
Keywords: методи обліку витрат на виробництво; витрати на виробництво; класифікація витрат на виробництво; молокопереробна галузь; methods of accounting for production costs; production costs; classification of production costs; dairy processing industry