Обліково-аналітичне забезпечення управління оборотними активами підприємства - Чухрай, Катерина Василівна (Ірпінь, 2025)
У кваліфікаційній роботі розкриваються питання обґрунтування теоретичних положень та розробці практичних рекомендацій щодо удосконалення обліку оборотних активів підприємства, а також проведення аналізу оборотних активів АТ «ЕЛЬВОРТІ» з метою формування пропозицій щодо підвищення ефективності їх використання. За результатами дослідження сформульовані практичні рекомендації для покращення процесів управління оборотними активами підприємств.

The qualification work reveals the issues of substantiating theoretical provisions and developing practical recommendations for improving the accounting of current assets of the enterprise, as well as conducting an analysis of current assets of JSC "ELVORTI" in order to formulate proposals for increasing the efficiency of their use. Based on the results of the study, practical recommendations were formulated for improving the processes of managing current assets of enterprises.
Keywords: оборотні активи; грошові кошти; запаси; обліково-аналітичне забезпечення; облік і аналіз оборотних активів; current assets; cash; stocks; accounting and analytical support; accounting and analysis of foreign economic activity