Сучасні тенденції організації служби в правоохоронних органах - Університет державної фіскальної служби України; Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції; Кафедра Спеціальних дисциплін та організації професійної підготовки (Ірпінь, 2019)
Опубліковано тези доповідей наукових і науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Університету державної фіскальної служби України з питань: нормативно-правового забезпечення організації служби в правоохоронних органах; рівня професійної підготовки як одного із критеріїв заняття вакантної посади; конкурсу як способу визначення кандидата на посаду.
Keywords: організація служби; правоохоронні органи; organization of service; law enforcement agencies