Фінансове забезпечення виконання місцевих бюджетів - Савченко, Денис Олександрович (Ірпінь, 2025)
У роботі автор дослідив теоретичні основи виконання місцевих бюджетів, проаналізував особливості виконання місцевих бюджетів. У третьому розділі були запропоновані методи удосконалення виконання місцевих бюджетів

In the work, the author investigated the theoretical foundations of local budget execution, analyzed the features of local budget execution. In the third section, methods for improving local budget execution were proposed
Keywords: публічне управління; бюджетна система; місцеві бюджети; виконання місцевих бюджетів; дохідна частина; видаткова частина; бюджетне законодавство; контроль за виконанням місцевих бюджетів; public administration; budget system; local budgets; execution of local budgets; revenue part; expenditure part; budget legislation; control over the execution of local budgets