Розробити онлайн платформу для замовлення їжі - Нестеренко, Олексій Валерійович (Ірпінь, 2026)
Проведення аналізу предметної області, розробка естетичного та привабливого дизайну, створення функціональної платформи, впровадження адаптивного дизайну.

Conducting analysis of the subject area, development of aesthetic and attractive design, creation of a functional platform, implementation of responsive design
Keywords: платформа; їжа; онлайн замовлення; швидкість; доставка; дизайн; функціональність; platform; food; online ordering; speed; delivery; design; functionality