Особливості тимчасового ввезення морських контейнерів та додаткового обладнання до них - Нагорічна, Ольга Степанівна; Руда, Тетяна Василівна (Ун-т ДФС України, 2019)
Визначено особливості тимчасового ввезення морських контейнерів та проблемні аспекти ввезення додаткового обладнання до них.

The features of temporary importation of offshore containers and the problematic aspects of the import of additional equipment to them are identified.
Keywords: контейнер; морський контейнер; режим тимчасового ввезення; контейнерні перевезення; механізм контролю за режимом тимчасового ввезення морських контейнерів та додаткового обладнання до них.; container; marine container; mode of temporal importen; containertraffics; control mechanism after the mode of temporal import of marine containers and additional equipment to them