Порядок визнання доходу підприємств готельного господарства та особливості його впливу на обліковий процес - Остапенко, Яна Олександрівна (Міжнародний гуманітарний університет, 2014)
У статті визначено основні проблеми визнання доходу підприємств готельного господарства. Висвітлено особливості обліку доходу готелями. Встановлено порядок визнання доходу підприємствами готельної галузі України.

In the article the main problems of recognition of income of hotel enterprises. Peculiarities of accounting for income hotels. Set the procedure for the recognition of income of the enterprises of hotel industry in Ukraine.
Keywords: дохід; визнання доходу; готель; готельне господарство; income; revenue recognition; hotel; hospitality