Дослідження методів штучного інтелекту для збільшення ефективності самостійного вивчення навчальних дисциплін - Шевченко, Ян Олексійович; Shevchenko Yan Oleksiyovych (Ірпінь, 2024)
Аналіз сучасних тенденцій у застосуванні штучного інтелекту в освіті, огляд інструментів штучного інтелекту, детальний розгляд факторів, що впливають на процес самонавчання, встановлення зв'язку між використанням штучного інтелекту та підвищенням якості освіти, розробка та аналіз нових методик, спрямованих на покращення самостійного навчання, з подальшою оцінкою їх ефективності.

Analysis of current trends in the use of artificial intelligence in education, review of artificial intelligence tools, detailed consideration of the factors that influence the process of self-learning, establishing the connection between the use of artificial intelligence and improving the quality of education development and analysis of new methods aimed at improving self-study,followed by evaluation of their effectiveness.
Research of artificial intelligence methods to increase the effectiveness of self-study of academic disciplines
Keywords: штучний інтелект; дослідження; збільшення ефективності; навчання; методи штучного інтелекту; інструмент; artificial intelligence; research; efficiency increase; training; artificial intelligence methods; tool