Міжбюджетні відносини, як фінансовий механізм держави (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 81461) - Салямон-Міхєєва, Катерина Дмитрівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
У статті обґрунтовано та досліджено механізми функціонування міжбюджетних відносин. У процесі дослідження докорінно вивчено та виявлено недоліки в системі взаємоконтактів між бюджетами різних рівнів.

The article substantiates and investigates the mechanisms of functioning of intergovernmental relations. In the process of research, shortcomings in the system of mutual contacts between budgets of different levels were thoroughly studied and identified.
Keywords: міжбюджетні відносини; механізм; фінансові механізми; inter-budgetary relations; mechanism; financial mechanisms