Кримінальний процес (у схемах і таблицях) - Цимбал, Петро Васильович; Омельчук, Любов Василівна; Сіренко, Оксана Володимирівна; Лугіна, Наталія Анатоліївна; Бодунова, Олеся Миколаївна; Антонюк, Анастасія Борисівна; Кузьменко, Олена Валеріївна (Державний податковий університет, 2024)
Навчальний посібник сприяє формуванню системи науково-теоретичних і практичних знань з проблем кримінального процесуального права, уміння визначати й вирішувати основні проблеми застосування його понять, розуміння категорій та інститутів кримінального процесуального законодавства в умовах реформування кримінальної юстиції та подальшого становлення правової держави, використання на практиці здобутих теоретичних знань. Викладений матеріал наводиться українською та англійською мовами, що підвищить рівень засвоєння й розуміння юридичної англійської термінології та сприятиме набуттю практичних навичок правильного використання їх у правничій діяльності. Для студентів, курсантів, аспірантів, викладачів, практичних працівників, спеціалістів, а також усіх, хто цікавиться кримінальним процесуальним правом України.
Keywords: кримінальний процес; кримінальне провадження; досудове розслідування; слідчі (розшукові) дії