Раціональне використання земель як принцип земельного права: пpoблеми законодавчого визначення - Мілімко, Лариса Василівна; Усенко, Анна Олександрівна; Стіхіна, Марина Дмитрівна (Ун-т державної фіскальної служби України, 2016)
У статті здійснено аналіз чинних нормативно-правових актів, поглядів вчених щодо тлумачення поняття «раціональне використання земель» та запропоновані шляхи удосконалення земельного законодавства у цій галузі.

The article analyzes the existing normative acts, scientists’ views interpreting the concept "sustainable land use" and ways to improve land legislation in this area are suggested.
Keywords: землі; раціональне використання земель; науково обґрунтоване використання земель; правосуб’єктність особи; earth; sustainable land use; scientifically proved land use; the legal entity