Передача права власності на нерухомість використовуючи технологію блокчейн - Жмудь, Віталій Вікторович; Zhmud Vitaliy Viktorovych (Ірпінь, 2024)
Проведення аналізу ефективності передачі права власності через блокчейн; дослідження якою є максимально можлива автоматизація процесів при теперішньому законодавстві; розроблення коду смарт-контракту для передачі права власності; забезпечення смарт-контракту на відповідність до правових норм; розроблення смарт-контракт який буде відповідати за збір податків.

To analyze the efficiency of transferring ownership through the blockchain, to investigate the maximum possible automation of processes under the current legislation, develop a smart contract code for transferring ownership, ensure the smart contract is in compliance with legal regulations, develop a smart contract that will be responsible for tax collection.
Property ownership transfer using blockchain technology
Keywords: блокчейн; передача права власності; безпека; аудит; автоматизація процесів; аудит смарт-контрактів; blockchain; transfer of ownership; security; audit; process automation; audit of smart contracts