Педагогічні умови організації самостійної позааудиторної роботи студентів економічних спеціальностей (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 88478) - Онучак, Людмила Володимирівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Робота присвячена дослідженню педагогічних умов організації самостійної позааудиторної роботи студентів економічних спеціальностей. Уточнено поняття самостійної позааудиторної роботи з іноземної мови, визначено її місце і роль у системі підготовки спеціалістів. Досліджено сутність самостійної позааудиторної роботи й проаналізовано її залежність від спеціальних дидактичних чинників.

The work is devoted to the study of pedagogical conditions for the organization of independent extracurricular work of students of economic specialties. The concept of independent extracurricular work in a foreign language is clarified, its place and role in the system of training specialists is determined. The essence of independent extracurricular work is investigated and its dependence on special didactic factors is analyzed.
Keywords: самостійна поза аудиторна робота студентів; організація самостійної позааудиторної роботи студентів; педагогічні умови; система індивідуальних та колективних форм роботи у поза аудиторний час; self-testing work; organization of students’ work; pedagogical conditions; system of individual and collective forms of work in out-of-class time