Следственная профилактика преступлений, связанных с ненадлежащим исполнением профессиональных обязанностей медицинскими работниками по Уголовному кодексу Украины (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 83515) - Омельчук, Любов Василівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
У статті приділено увагу слідчій профілактиці злочинів, пов'язаних із неналежним виконанням професійних обов'язків медичними працівниками.

The article focuses on the investigative prevention of crimes related to the improper performance of professional duties by medical professionals.
Keywords: медичні працівники; неналежне виконання професійних обов'язків; профілактика злочинів; medical professionals; improper performance of professional duties; crime prevention