Аналіз економічних проблем управління у сфері житлово-комунального господарства (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 95468) - Ружинська, Наталія Олексіївна (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
У статті наводиться аналіз економічних проблем управління у сфері житлово-комунального господарства, проводиться дослідження економічного державного регулювання житлово-комунального господарства.

The article provides an analysis of economic management problems in the housing and communal services sector, and conducts a study of economic state regulation of housing and communal services.
Keywords: житлово-комунальне господарство; комунальне господарство; розвиток; управління; комунальні послуги; housing and communal services; communal services; development; management