Особливості вивчення комбінаторики та теорії ймовірностей у шкільному курсі математики - Скасків, Лілія Василівна; Самбора, Ю. В. (Громадська організація «Фонд економічних ініціатив», 2021)
У роботі розглянуто основні задачі комбінаторного змісту, проведено аналіз та опис основних методів розв’язування комбінаторних задач. Важливим елементом роботи є наведені приклади задач і розв’язки з детальним поясненням.

The main problems of combinatorial content are considered in the work, the analysis and description of the basic methods of solving combinatorial problems are carried out. An important element of the work is the examples of problems and solutions with a detailed explanation.
Keywords: комбінаторика; комбінаторне мислення; комбінаторні задачі; перестановки; розміщення; комбінації; combinatorics; combinatorial thinking; combinatorial problems; permutations; placement; combinations