Імплементація європейських цінностей та технологій оподаткування в Україні - Андрущенко, Володимир Леонідович; Тучак, Тетяна Володимирівна; Кашпур, Леся Миколаївна; Прокопенко, Ірина Адольфівна; Борейко, Наталія Миколаївна; Скоромцова, Тетяна Олександрівна; Стадник, Марина Вікторівна; Ізмайлов, Ярослав Олексійович; Осмятченко, Володимир Олександрович; Лекарь, Сергій Іванович; Панура, Юлія Василівна; Іванишина, Ольга Степанівна; et al. (Університет ДФС України, 2020)
Монографія містить дослідження комплексу актуальних тем, пов'язаних з імплементацією європейських цінностей та технологій оподаткування в Україні. У процесі виконання науково-дослідної теми розкрито соціально-перерозподільну функцію оподаткування; фіскально-адміністративні технології в Євросоюзі; напрями вирішення проблеми виведення прибутку в офшори; досвід імплементації європейських цінностей та інноваційних технологій оподаткування в Чеській Республіці. Розраховано на науковців і практиків податкової справи, викладачів навчальних дисциплін фінансово-податкового циклу, аспірантів, магістрантів і студентів, усіх кого цікавить функціонування та перспективи розвитку вітчизняної податкової системи.

The monograph contains a study of a complex of topical topics related to the implementation of European values and taxation technologies in Ukraine. In the process of carrying out the research topic, the social redistributive function of taxation was revealed; fiscal and administrative technologies in the European Union; directions for solving the problem of taking profits offshore; experience of implementing European values and innovative taxation technologies in the Czech Republic. It is intended for scientists and practitioners of tax affairs, teachers of educational disciplines of the financial and tax cycle, postgraduates, masters and students, all who are interested in the functioning and prospects of the development of the domestic tax system.
Keywords: оподаткування; імплементація європейських цінностей; фіскально-адміністративні технології; taxation; implementation of European values; fiscal and administrative technologies