Бюджетне забезпечення розвитку соціальної сфери в Україні - Ковалєвська, Євгенія Олексіївна (Ірпінь, 2025)
У роботі автор дослідив теоретичні засади бюджетного забезпечення соціальної сфери, проаналізував сучасний стан бюджетного забезпечення соціальної сфери в Україні. У третьому розділі були наведені перспективи розвитку бюджетного забезпечення соціальної сфери

In the work, the author explored the theoretical foundations of budgetary social security, analyzed the current state of budgetary social security in Ukraine. The third section presented the prospects for the development of budgetary social security
Keywords: бюджетне забезпечення; соціальна сфера; фінансування соціальних програм; бюджетні асигнування; соціальна політика; соціальний захист; budgetary support; social sphere; financing of social programs; budget allocations; social policy and social protection