Особливості здійснення контейнерних перевезень із врахуванням положень Конвенції про тимчасове ввезення - Руда, Тетяна Василівна; Артеменко, Андрій Володимирович (УДФСУ, 2019)
Розкрито специфіку здійснення контейнерних перевезень відповідно до міжнародного митного законодавства. The specifics of container transportation in accordance with international customs legislation are disclosed.
Keywords: контейнер, морський контейнер, режим тимчасового ввезення, контейнерні перевезення; container, marine container, mode of temporal import, containertraffics.