Модель опису лінгвокультурного типажу «панич» - Сукаленко, Тетяна Миколаївна (Університет державної фіскальної служби України, 2019)
Модель опису лінгвокультурного типажу «панич» у роботі подано з урахуванням поняттєвих, образно-перцептивних, оцінних і ціннісних характеристик.

The model of the linguocultural type «panych» description in the work is given by taking into account conceptual, figurative-perceptual, valuation and value characteristics.
Keywords: лінгвокультурний типаж; дискурс; фрейм; linguocultural type; discourse; frame